پروژه Green
تحریریه آرشیتکت :
این پروژه شامل یک رستوران ارگانیک در خیابان Jiyu در نزدیکی پارک المپیک در توکیو می باشد. رستوران در طبقه همکف یک ساختمان سه طبقه قرار دارد و نصفی از آن در زیر زمین است. رستوران دارای سه کارکرد ابتدایی می باشد : فروش غذای بیرون بر ، فروشگاه مواد غذایی ارگانیک و رستوران.
از آنجایی که این رستوران حدود 61/1 متر زیر طبقه همکف قرار گرفته است لذا سقف آن ارتفاعی حدود 39/4 متر دارد. نور از طریق دیافراگم های موجود در نمای قسمت بالا وارد محیط رستوران می شود. با توجه به اختلاف ارتفاعی که در این سه بخش وجود دارد بنابراین مردم در این فضاها بالا و پائین می روند. به همین خاطر دیوارهای مختلفی در فضاهای بالا و پائین کشیده شده است که فضاها را با طرق مختلف از هم جدا می کند تا مردم بتوانند شرایط مختلف را تجربه کنند و در مورد فضاهای دیگر کنجکاو باشند.
معمار : Sinato
مکان : Tokyo, Japan
فضا : 350m2
سال : 2011
منبع : سایت مرجع معماری
مترجم : حسین مطلبی