طراحی کافه رستوران هتل حیدرآباد هند


طراحی کافه رستوران هتل حیدرآباد با توجه به مضمون اصلی کاخ معاصر این استان شکل گرفته و فضاهای متنوع آن بیان کننده درخشندگی و ارزش جواهرات میراث فرهنگی کاخ معاصر آن می باشد. طرح مرکز کافه از خلق چند فضای گسترده و بزرگتر از مقیاس معمول ساخته شده و فضای کاربری مثبتی را برای مراجعه کنندگان به وجود آورده است. ساختار چند وجهی و شجاعانه دیوارها و سقف، اشاره به فرم و حیبت الماس سیاه و سفید حیدرآباد دارد. این عامل یک فضای دخمه وار و آرامش بخش پرپیچ و خک و چند وجهی را به صورت پویا و قدرتمند به نمایش درآورده است.


فرم صندلی های تک نفره با توجه به االگوهای سقف و دیوار انتخاب شده است. صفحات تزئینی دیوار و سقف با توجه به عنصر زیبایی شناسانه و زاویه دار پوسته بیرونی طراحی شده است. لبه های تیز پوسته ها توسط پارچه های مخمل پوشیده شده است تا امنیت اتصالات تمین شده باشد. نور به کار رفته در تمام فضا از یک الگوی مدولار تشکیل شده است. با توجه به اهمیت نور در این فضا، سنسورهایی برای تغییر رنگ نور با توجه به شرایط خاص وجود دارد. نور در دو فضا متفاوت تر بقیه قسمت ها به نمایش درآمده تا آن دو فضا را از بقیه قسمت ها تفکیک کند.یکی پشت پیشخوان که به صورتی ساده تعبیه شده، و دیگری با یک الگوی مثلث مانند که برای DJ به وجود آمده است.

امتیاز دهید
آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: