معماری پاریس در آینده، شهری هوشمند

به منظور پرداختن به مسائل مربوط به مسکن و تراکم پاریس، معماران شرکت فرانسوی Vincent Callebaut، پیشنهادی را برای چند ساختمان بلند با خروجی انرژی مثبت (BEPOS) توسعه داده اند. متشکل از هشت ساختار چند منظوره در نقاط مختلف پاریس، این طرح برای رسیدگی به مشکلات عمده پایداری موثر بر هر منطقه می باشد، در حالی که عملکردهای کلیدی را برای شهر ارائه می دهد.

سفارش در پی طرح انرژی اقلیمی پاریس، موجب شده است تا این شهر هوشمند در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای توسط 2050 هدفمند باشد. به منظور دستیابی به اهداف بلند مدت در مورد صرفه جویی در مصرف انرژی، بالا بردن ادغام چندین روش تولید انرژی برای اطمینان از اثبات آنها در پایبندی به تلاش های پایدار، و همچنین به عنوان تشویق ساکنان برای اتخاذ استانداردهای سازگار با محیط زیست نیز این هدف دنبال شده است. اگرچه تکنیک های به کار گرفته شده در هر ساختمانی منحصربفرد می باشد، با این حال اهداف کلی این شهر هوشمند منسجم می باشد: احترام به تاریخ غنی پاریس، در حالی که با کاهش اثرات زیست محیطی در پی به وجود آوردن آینده سالم می باشد.

هر یک از سیستم های برج با چارچوب موجود شهر متناسب می باشند و اغلب به طور مستقیم در بالای آن، مانند ” Mountain Tower” بارهای سازه اش را از طریق مجراهای استفاده نشده و دودکش انتقال می دهد. این فرم ها از ارتفاع بالا طبیعت را به خوبی نمایش می دهند، در حالی که در دیوارهای آن ها، فرآیندهای طبیعی (گرمایش منفعل و خنک کننده، اکسیژن، اقتباس آب باران) در هر کجا که برای ایجاد واحد پایدار امکان پذیر باشد استفاده می شود.

علاوه بر این، درج فضای سبز، برای مثال باغ معلق، اثراتی مانند تصفیه هوا را برای شهرنشینان به ارمغان می آورد و ساکنان این ساختمان ها را تشویق می کند تا به کشت گیاهان بپردازند و این شیوه ای از زندگی پایدار است.

معماری: Vincent Callebaut Architectures
کارفرما: شهرداری شهر پاریس
سال: 2015

امتیاز دهید
آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: