بازسازی و طراحی یک خانه چای چینی

 

معماری : kengo kuma and associates
موقعیت : پکن، چین
مساحت : ۲۵۰ متر مربع

بازسازی چایخانه سنتی چینی به شکل چهار گوش انجام شده، این چایحانه روبه روی دروازه ی شرقی کاخ ممنوعه پکن قرار دارد. گروه برای تکمیل معماری چهار گوش خود، بلوک هایی از پلی اتیلن به صورت تو خالی ساختند. برای ساخت این بلوک ها از قالب هایی استفاده کردند که در یک شکل هستند ولی هر قالب چرخیده و در زاویه ای دیگر قرار گرفته است. بلوک های پلی اتیلن علاوه بر آن که سابقه ای مدرن در صنعت سنگ تراشی چین به جای گذاشتند، به عنوان عایقی عالی عمل می کنند و هم چنین باعث هدایت نور مطلوب و مناسب به داخل ساختمان می شوند.

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

بازسازی و طراحی یک چایخانه چینی

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *