بازسازی و گسترش موزه Nairac

تحریریه آرشیتکت :

در آوریل سال ۲۰۱۳ موزه نوسازی شده Nairac بازگشایی شد. در پروژه گسترش و نوسازی این موزه در قسمت ورودی و در همکف فروشگاههای موزه ، فضای چند منظوره و فضای نمایشگاهی قرارداده شدند. در طبقه اول قسمت های اداری قراردارند و در زیر زمین ساختمان جدید یک کارگاه و انبار موزه قرار دارند. فضای کلی موزه نوسازی شده ۱۱۶۱ متر مربع می باشد. در بازسازی جدید در قسمت نما از مصالح شفاف و نمای شیشه ای برای ایجاد یک ارتباط شفاف و واضح بین ساختمان قدیمی و ساختمان جدید استفاده کرده اند. در کنار استفاده از این مصالح از سیستم های صرفه جویی در مصرف انرژی و سیستم روشنایی LED ئر قسمت سقف استفاده شده است.

 

معمار : : Van Hoogevest Architecten
مکان :
Barneveld, The Netherlands
فضا
: ۱۱۶۱m2

سال : ۲۰۱۳

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

بازسازی و گسترش موزه Nairac

منبع : سایت مرجع معماری

مترجم : حسین مطلبی

 

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0