دانشگاه James cook University

تحریریه آرشیتکت :

این دانشگاه به تازگی تصمیم گرفت تا محوطه دانشگاه و سرویس های مورد نیاز دانشجویان و اساتید را بهبود ببخشد. لذا مسئولان دانشگاه تصمیم گرفتند تا فضایی را ایجاد کنند که حس اجتماعی و مشارکتی بیشتری بین کارکنان و دانشجویان به وجود آید. بنابراین پارتیشن هایی را در محوطه دانشگاه به وجود اورند که در داخل هر یک از آنها یک میز و چند صندلی و تعدادی کامپیوتر برای نزدیک تر شدن هر چه بیشتر دانشجویان با اساتید و کارکنان وجود دارد. محوطه حیاط دانشگاه نیز تغییر یافت و برای دانشجویان سلف سرویس های جدیدی ساخته شد،همچنین اتاق های مصاحبه نیز در نظر گرفته شد. در چنین محیطی استادان به راحتی می توانند در بین دانشجویان حرکت کنند و در صورت لزوم کمک هایی نیز به آنها ارائه نمایند.

معمار : Wilson Architects + Architects North

مکان : Townsville QLD, Australia

سال :: ۲۰۱۳

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

دانشگاه James cook University

منبع : سایت مرجع معماری

مترجم : حسین مطلبی

 

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0