رستوران کُنستم از توماس هیترویک

جاه طلبی سرآشپز الیور رو Oliver Rowe منجر به ساخت رستورانی شد که غذایی تهیه شده از منابع منطقه لندن بزرگ را سرو می کند. شخصیت این ساختمان دارای وضوحی مانند خانه عمومی لندن است . چالش ساختار، طراحی بدون قطع ارتباط قطعه های طراحی مدرن و درگیری با هویت اصلی ساختمان (میخانه) بود. تصمیم اولیه قرار دادن محل سرآشپز به عنوان نقطه مرکزی و کانونی در رستوران بود، جایی که مشتریان می توانند در اطراف این محل نشسته و شام بخورند. نیاز میزها به نور، همراه با شخصیت غیرقابل انکار و میخانه مانند اکثر پنجره ها، باعث شد که ایدۀ استفاده از نور برای ایجاد ارتباط بین پنجره ها و میزها تقویت شود. قاب هریک از پنجاه و هفت پانل های پنجره ها با صدها زنجیر فلزی مرغوب ریشه دار شده و تا سقف کشیده و توسط قلاب هایی از سقف آویزان شده و اطراف منبع نور بر روی هر میز شکل گرفته. از بیرون، این طرح های زنجیری، حفره های تندیسی متنوع و انتزاعی ایجاد می کنند. در فضای داخلی تنها از یک رنگ واحد در تمام سطوح استفاده شده.

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0