طبقه اول در دانشگاه سئول!

تحریریه آرشیتکت :

طبقه اول خوابگاه دانشگاه سئول یک پارکینگ خالی بود که پر از ستون هایی بود که ساختمان اصلی را نگه می داشتند و مردم اکثرا از آ« جا به عنوان فضایی برای سیگار کشیدن یا پارک کردن موتورسیکلت ها استفاده می کردند.
بچه های دانشگاه سئول با همکاری گروه معماری UTAA این فضا را تبدیل به جایی فراتر از یک مکان برای کشیدن سیگار تبدیل کردند. آن ها ستون های بزرگ و زشت را با پانل های چوبی زیبا پوشاندند و نورپردازی زیبایی نیز در آنجا به راه نداختند. اکنون هنر معماری در این مکان موجب شده است تا این مکان دیگر فضای تاریک و بی استفاده گذشته نباشد بلکه مکانی برای گپ و گفتگو و گرفتن آرامش باتشد.

 

معمار : UTAA
مکان :
Seovl,South Korea
فضا
: ۱۸۰m2

سال : ۲۰۱۲

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

طبقه اول در دانشگاه سئول!

منبع : سایت مرجع معماری

مترجم : حسین مطلبی

 

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0