معمار: Atrium
موقعیت: روسیه

طراحی داخلی این ساختمان اداری در ابتدا به مسابقه گذاشته شد و استودیوی معماری Atrium برنده ی مسابقه بود. پروژه دارای ۵ طبقه بود. طبقه ی همکف به لابی، پذیرش و فضاهای عمومی تر اختصاص داده شده است. دفاتر اداری در طبقات اول تا سوم قرار دارند و طبقه ی آخر به سالن اجتماعات و ورزش اختصاص یافته است.

طراحی داخلی لابی دارای طرحی تندیس وار است به این صورت که سالن انتظار دارای حجمی شبیه به تخم مرغ است. چیدمان اولیه ی دفاتر اداری این گونه است که فضاهای ملاقات و عمومی تر در مرکز پلان و اتاق های اداری گرداگرد این فضاها قرار گرفته اند. معماران با حفظ این چیدمان، راهرو و مسیری ارتباطی را برای برقراری ارتباط بین فضاهای ملاقات و باز در مرکز پلان طراحی کردند. نتیجه ایجاد مسیری با فرم منحصر به فرد است که به خوانایی فضاها کمک کرده و مانع از گم شدن افراد می شود.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *