معماری : BIG، tyrens، kragh & berglund
موقعیت : سوئد
مساحت : ۱۲۰۰۰ متر مربع

طرح پیشنهادی خلاقانه برای یکی از بزرگ ترین شهر های سوئد است. هدف پروژه جابه جا کردن خروجی ترمینال به گونه ای است که ارتباطی یکپارچه بین شهر و سیستم حمل و نقل ایجاد شود. اتصال ساختمان قدیمی با ساختمان جدید، نیازمند طراحی دیگری برای محیط اطراف ترمینال است تا مسیر رفت و آمدی را از مرکز شهر به فضای تازه احداث رودخانه مالارن ایجاد کنند.



در این معماری زیر بنای کل این قسمت از شهر پوشیده شده و با ساختمان زیر یک پوشش سقف معلق قرار گرفته است. ظاهر این پوشش مانند یک ورق نازک است و این سقف تمام فضا های مجموعه مانند پارکینگ دوچرخه ها، رستوران ها، مغازه ها که در بین مسیر راه آهن و سیستم حمل و نقل شهری قرار گرفته اند را، در بر می گیرد. از ۴ گوشه فضا پوشیده شده تا از محیط حفاظت کرده و این فضای مهم شهری را تعریف کند . به همین دلیل مردم به سمت گوشه ها تمایل پیدا می کنند و این موضوع هم هدفمند بوده تا بدین گونه ورودی ها را در گوشه ها قرار دهند و حالت دعوت کننده را ایجاد کنند.



فرم این معماری از لحاظ معنا حس جریان زندگی مردم را نشان می دهد زیرا ترمینال جدید واستراس قطعاً به مرکز مهم اجتماعی و اقتصادی شهر تبدیل می شود که این مورد هم می تواند دلیلی برای این طراحی فضا باشد.


ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *