کانسپت طراحی این رستوران، با توجه اشکال و الگوهای متمایز شش گوش نامنظم به وجود آمده است. طراح با استفاده از محورهای یک بخش خصوصی در درون رستوران، المان های موجود را به وجود آورده است. البته فرم این پوسته تا حدودی از حالت ساختارشکن به مینیمال و چندوجهی تغییر شکل داده است. ایده وی برای خلق این الگوها بازی با اشکال و الگوهای ریاضی بوده تا بتواند کار در یک تناسب و مقیاس هندسی منطقی شکل بگیرد. متریال این المان ها از چوب بلوط و تیره است تا علاوه بر زیبایی و آرامش بخش بودن، نیاز کمتر به رسیدگی دارد و دیرتر پوسیده می شود.

طراحی چنین الگویی از مواد گرم/ سرد در جهت رسیدن به تعادل حسی و روحی صورت گرفته است. وی با الهام از یک الگوی لانه زنبوری و اشکال هندسی (ترکیب مثلث متساوی الاضلاع و شش ضلعی منتظم) حس قوی و منظم را با توجه به ساختار اشکال موجود در طبیعت ایجاد شده است. یکی از نمونه کارهای بزرگ به عنوان الهام برای این طرح ساده، کارهای آنتونیو گائودی بوده است.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *