مجموعه Tian Yangbei

قطعه بی همتای معماری با اشکالی درخشان و شب نما,سطوح بی قاعده و احجام مواج,که در ذهن ها نقشی از سنگ جواهری دست نخورده است که در اغوش باغی ارمیده ,استودیوی طراحی داخلی بی ال وی دی را به مبارزه می طلبد.
کشمکش اولیه و خالصی که این الماس درشت در ذهن ایجاد می کند ,شروع هوشمندانه سفری بود برای خلق طراحی ارزشمندی با انتقال انرژی در فضای سه بعدی و به کارگیری گوشه های در دسترس.
نتیجه این طراحی داخلی اجرایی شبیه به یک شبکه الماس است – بدین صورت که اتم های کربن به صورت های مختلف در مرکز ساخت کریستال قرار میگیرند – فضایی تندیس گونه و برجسته را خلق می کنند که نور و سایه را به صورت پیوسته یا در خلا به بازی می گیرد و به طور یکپارچه با معماری در هم می امیزد.
زبان، سبک و فضای طراحی گالری و شوروم به اثاثیه ای که به صورت موقت در انجا ساکن هستند کمک می کند تا حرفه ای های جوان ،پویا و در حال ترقی به خواسته های ۲۰ سالگی و ۳۰سالگی اشان که برقراری ارتباط با سبک زندگی وجهت حرکت آن می باشد،برسند.
سنگ جواهردرخشان قوی، برجسته وقابل اطمینان خصوصیاتی را منعکس می کند که حرفه ای ها در دنیای امروز به آن نیاز دارند مانند تبلور ماندگار در یک الماس درشت ، واین الهامی است برای این طراحی پویا.
سطوح تندیس گونه بی قاعده ی سه زاویه ای- عمودی,مورب یا افقی با هم ترکیب شده یا ازاد و یا به عنوان دیوار، پنجره و سقف به کار برده شده اند,به صورت قطعه ای از مبلمان هویت بصری قوی را مشخص می کنند، نشان می گذارند و به نمایش درمی اورند و بذر اولیه ایده فکری را در ذهن می کارند.
نور طبیعی فراوان از همه جهات نمایشگاه که فضای داخلی را در برگرفته طرح های زنده تری از این طرف به ان طرف سطوح بوجود می اورد درست مثل اینکه خورشید از این طرف به ان طرف اسمان حرکت میکند.
طراحی فضا شامل فضاهای مهمان که در طبقه همکف قرار دارند و فضای اداری و اجرایی در طبقه اول به استثنای دو اتاق (وی ای پی) ، اتاق کنفرانس و نمونه ممتاز ویژه نمایش که تنها فضای مهمان که در طبقه بالاتر هستند.
در ورودی مهمانان مدلی قرار دارد که با سایبانی سه گوش اویزان نشان داده می شود و دیوار موربی که دوبل شده مثل یک پرچم نمایشی. هنگامی که به چپ میروی چوبی که یکپارچه بلور را پوشانده شبیه به یک میز پذیرش خارج از سطح زمین رشد کرده و شما را راهنمایی میکند به فضای اصلی استراحت و تفریح ،قلب گالری ، هنگامی که میز ،عمل پذیرش را به پایان میرساند ,به سوی یک بار آبی می رود. زمانیکه شخص راه خود را به سمت بار پیدا میکند حجم سه بعدی گالری نیز در ذهن او مجسم میشود بدون توجه به فضای نمایشی ،با ارتفاعی دو برابر که سطوح تراش دار شفاف و یکپارچه الماس درشت تمام جهات آن را در برگرفته است.
یک سالن کنفرانس شبیه یک سنگ جواهر تراش خورده در انتهای مقابل اویزان است گویی پایان این سفر یا نتیجه نهایی شبکه است که الماس را شکل میدهد . جایگاه استراحت سه گوش شبیه به خورده شیشه های پخش شده ،که قطعات متلاشی از ساختن سقف هستند به سبک مشوق خاصی که خستگی جدی مذاکرات را به در می کند، تنظیم شده اند.
کروم جلا داده و چرم سفید این صندلی های استراحت و میز های قهوه ای مربوط به دوره مدر نیست,باعث میشود فضای استراحت مجاور منظره حیاط بیشتر پیرو سنت و رسوم باقی بماند.
آنسوی فضای نشیمن,فضای محرمانه قابل توجهی برای استراحت طراحی شده، اتاق های وی ای پی به صورت تندیس گونه با دیوارهای یکپارچه از چوب دارای محیطی گرم ومحرمانه ای که چنین فضا هایی طلب می کند ،پنهان شده اند.
نوار های متضاد تیره در سقف با نوار های در اغوش گرفته,تراشه های تندیس گونه را نمایان می سازد هنگامی که انعکاس لرزش طرح ابی بلوری شکل سه گوش روی فرش به فضای سفید خالص ته رنگی می بخشد ورودی راست این سفر به طبقه اول از طریق یک کانال مجسمه گونه شروع می شود که شبیه پلکانی است که به نظر می رسد از یک بلوک چوب یکپارچه تراشیده شده است با لمس حرارتی به صورت بافتی از این دکوراسیون در آمده است. تیغه پنهان شده نور روی سقف و دستگیره میان تهی سطح کناری ,مهمانها را به سوی اتاق های وی ای پی و اتاق اصلی کنفرانس در طبقه بالا تر هدایت میکند.
خطوط دینامیک و تخیلی، اشکال قالب سازی شده و مجسمه ها ی مسکون باشد بوجود آمده از قدرت بی انتها ،سرزندگی و زیبایی نا محدود اشیای با ارزش که خودشان از زمین زاییده شده اند, را منعکس می کند و با امیدواری به نسل جوان راهی را نشان می دهد و دری باز میکند به یک زندگی خوش بینانه در اینده .
یک سنگ گران بها صبورانه در یک باغ زیبا قرار گرفته منتظر اینکه یک روزی دوباره کشف شود.
دکوراسیون داخلی:بی ال وی دی بین المللی
مکان :چائویانگ,پکن,چین
مدیر خلاقیت:هونگل لوی
مدیر طراحی:دیوید پررا
دکوراسیون داخلی ارشد:جیایی هو
دکوراسیون داخلی جزء:یاچون ژانگ,هویچائولیو
مساحت:۱۳۰۰ متر مربع
سال ساخت:۲۰۱۲
عکس ها:سان کیانگو
پیمانکار:اسکای اوشن لند ریل استیت اینو تسمت کمپانی
نورپردازی:کمپانی لوچه لایتینگ پکن
مهندسین:اسپارک
طراحی منظر:میلاند دیزاین پکن
بودجه:۵۱۶۰۰۰ دلار

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

مجموعه Tian Yangbei

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: