مرکز تحقیقات Extension Nestle

این مرکز در سال ۱۹۸۷ طراحی شد و برای تحقق بخشیدن به خواسته های کنونی، امکاناتی از قبیل بخش جدید متابولیک به آن اضافه شده است. ساختمان جدید دارای معماری هم عصر خویش می باشد. ساختمان دارای شیشه های سیاه رنگ در جلو می باشد. طبقه همکف دارای فضاهای اداری بوده و بخش جدید متابولیک نیز در آ« تعبیه شده است.

معمار : گروه معماری Burckhardt و همکاران
مکان : Vers-chez-les-Blanc, Switzerland
سرپرست معماران : Burckhardt و همکاران
سال : ۲۰۱۱

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

مرکز تحقیقات Extension Nestle

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0