مرکز تفریحی magok

تحریریه آرشیتکت: در رقابت طراحی مرکز تفریحی، گروه معماری wooridongin-architects به خاطر طراحی مرکز تفریحی magok در شهر سئول برنده این رقابت شد. این مرکز قرار است در محلی پر رفت و آمد و پرترافیک احداث شود، در تقاطع دو خیابان اصلی که نزدیک به فرودگاه و ایستگاه قطار شهری نیز می باشد. برای ایجاد محیطی سبز و طبیعی قسمت شمالی و جنوبی این مرکز توسط یک پل عظیم به هم متصل می شود پوسته خارجی این پل از سلول های خورشیدی تشکیل شده است و دارای شیشه، دیوارسبز و چراغ های LED نیز می باشد که سلول های خورشیدی انرژی خورشید را تبدیل به الکتریسیته کرده و انرژی موردنیاز برای روشنایی LED ها رافراهم می آورد. این LED ها توسط راه رفتن افراد بر روی پل کنترل می شوند!

معمار: wooridongin-architects

مکان: Magok-dong Kangseo-gu, Seoul, Korea

سال: ۲۰۱۲

مرکز تفریحی magok

مرکز تفریحی magok

مرکز تفریحی magok

مرکز تفریحی magok

مترجم: حسین مطلبی

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0