مرکز فرهنگی Taichung

تحریریه آرشیتکت: این مرکز که قرار است هم به عنوان موزه و هم به عنوان کتابخانه مورد استفاده قرار گیرد از طراحی ویژه ای برخوردار است. فضای داخلی و بیرونی این ساختمان به گونه ای است که نور به راحتی نمی تواند به داخل آن نفوذ کند که فضای مناسبی برای قرار دادن مانیتورها و پروژکشن ها است. طراحی هوشمند این ساختمان به گونه ایت است که از ورود مستقیم نور به داخل ساختمان جلوگیری می کند و نور به طور غیر مستقیم وارد می شود. برای خنک شدن، محیط به گونه ای طراحی شده است که باد از بیرون وارد آن شده و با استفادهد از چرخه دوباره آب باران به کم کردن دمای ساختمان کمک می کند.

 

معمار : de Architekten Cie
مکان : تایوان، تایچانگ
سال : ۲۰۱۳

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

مرکز فرهنگی Taichung

منبع : : سایت مرجع معماری
مترجم: حسین مطلبی

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: