معماری و طراحی مرکز فرهنگی Two Moon

دسته بندی :اخبار و تازه های شهرسازی ۲۳ آذر ۱۴۰۰ آرشیتکت 240



معماران: Moon Hoon
موقعیت: Gyeonggi-do, Korea

این ساختمان یک مرکز فرهنگی به همراه کافی شاپ و گالری است. نام ساختمان در واقع از فیلم Two Moon اتخاذ شده و توسط کارفرما پیشنهاد شده است. هدف طراحان طراحی فضایی آرامش بخش و شاد بود در عین حال طراحان دو حجم جداگانه (یکی برای کارفرما و دیگری برای برادر جوان تر او) در نظر گرفتند. در این پروژه بودجه به شدت محدود بود بنابراین در ابتدا دو مکعب ساده برای معماری در نظر گرفته شد.



ساختمان های مجاور این بنا، بدون توجه به یکدیگر طراحی شده اند و کاربری های متفاوتی اعم از مسکونی، صنعتی و … دارند. زمینی که ساختمان در آن ساخته شده، زمینی لوزی شکل است. این زمین به گونه ای به دو قسمت تقسیم شده که بتوان دو مکعب ساده و جدا را در آن جا داد و در عین حال بین دو ساختمان راهرویی وجود داشته باشد و فضای پارکینگ کافی تأمین شود.



همانطور که گفته شد ایده ی اصلی طراحی از فیلم Two Moon Junction اقتباس شد و معماری با توجه به بودجه ی اندک اولیه انجام شد. هر مکعب سه طبقه دارد و بیشتر فضاها به کاربری های خصوصی اختصاص داده شده است تا عمومی. حجم ساختمان از تلاقی دو مکعب با یک کره پدید آمده است. بدین ترتیب فضایی مقعر در معماری پدید آمده که به مثابه هلال ماه است. در هلال سمت راست تراسی گنجانده شده و هلال سمت چپ نیز دارای شکافی افقی است. در بخش های دیگر نیز حجم با کره های کوچکی تلاقی داده شده که موجب ایجاد عمق و تحدب در حجم شده اند.



در آخرین طبقه باغی روباز قرار دارد که دیواری دور آن کشیده شده. اما دایره های کوچک تو خالی موجود روی این دیوارها باعث شفاف شدن حجم شده اند. همچنین ساختمان دارای گنبدی کوچک در طبقه ی آخر می باشد.


آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0