معمار نروژی تبار، Todd Saunders مالک و موسس دفتر معماری Saunders Architecture، خانه ای برای خود و خانواده اش در منطقه ی Bergen نروژ طراحی نموده است. ساختمان این خانه، ۳۵ متر طول و ۶ متر عرض دارد و از دو حجم اصلی تشکیل شده است.
بنابر اظهارات معمار، این خانه به نحوی طراحی شده است که حس شناور بودن در جنگل را به بیننده القا می کند. طبقه ی اول ساختمان شامل ورودی اصلی، انبار، محل پارک دوچرخه، محل نگهداری کایاک و … است و سقف ساختمان تراس بزرگی است که منظره ی بی نظیری را در اختیار قرار می دهد.
فضای داخلی ساختمان با پالت رنگی روش نطراحی شده است و با فضایی روشن و زنده روبرو هستیم.
یکی از نکات جالب توجه در طراحی این خانه، پله های متصل کننده ی طبقات است. این پله ها از نظر طراحی برعکس پله های معمولی هستند. معمولا راه پله از پایین کنترل می شود ولی این راه پله، از بالا کنترل می شود و به سقف متصب است.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *