هتل ایزه

تحریریه آرشیتکت : این هتل در یکی از شلوغ ترین مراکز شهر Bali واقع شده است و از آنجا که حریم خصوصی برای هتل مهم به شمار می رود، منطقه جلویی هتل به عنوان مکان عمومی است و در آن رستوران وجود دارد، در حالی که ورودی هتل در قسمت پشتی و به دور از هیاهوی خیابان شلوغ قرار دارد. به خاطر باریک بودن فضا، فضای عمودی بزرگتر در نظر گرفته شده و ورودی هتل بلند می باشد. لابی هتل دو طبقه می باشد که هر طبقه کارکرد خاص خود را دارد. ورودی هتل مثلثی شکل و با رنگ آبی به گونه ای بسیار زیبا و دلنشین مزین شده است. وجود پوشش ها با پانل های چوبی علاوه بر ایجاد فضای هنری سایه ای دلپذیر را در راهروها به وجود می آورد و اجازه می دهد تا نور طبیعی و هوای تازه وارد هتل شود.

معمار : Studio TonTon

مکان : Seminyak, Bali, Indonesia

مساحت :۴۸۳۲ مترمربع

سال: ۲۰۱۲

 

منبع : سایت مرجع معماری
مترجم: حسین مطلبی

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0