پاسیفیک پلِیس از توماس هیترویک

مرکز خرید هنگ کنک Pacific Place که به تازگی توسط طراح بریتانیایی توماس هیترویک بازسازی شده در اصل در دهه ۱۹۸۰ بر پایه چهار برج ساخته شده که جایگاه ادارات ، هتل ها و آپارتمان های لوکس بوده است . سنگهایی به صورت مواج به دور ساختار حرکت کرده اند و نورگیرهایی تخت ، جایگزین مدل های هرمی شکلِ قبلی شده اند تا نور طبیعی روز را در داخل ساختمان حفظ کنند و اجازه دهند تا پشت بام به یک تراس عمومی نیز تبدیل شود . هترویک همچنین یک سیستم از علامت های جدید در اطراف ساختمان ایجاد کرده تا بازدید کنندگان را در پیدا کردن مسیر خود راهنمایی کنند . در این پروژه ، توماس هیترویک به طراحی، رویکردی ارگانیک داشته و با استفاده از متریال ها و فرم های طبیعی ، احساسی از سیالیت را به Pacific Place می بخشد . موادی مانند سنگ طبیعی و بافت Tektura ، احساسی از عمق را به سطوح مسطح اضافه می کند در حالی که از چوب برای حذف لبۀ زاویه ها و ایجاد یک جریان حسی طبیعی تر در درون مجموعه استفاده شده است.

 

 

 

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0