پروژه Green

تحریریه آرشیتکت :

این پروژه شامل یک رستوران ارگانیک در خیابان Jiyu در نزدیکی پارک المپیک در توکیو می باشد. رستوران در طبقه همکف یک ساختمان سه طبقه قرار دارد و نصفی از آن در زیر زمین است. رستوران دارای سه کارکرد ابتدایی می باشد : فروش غذای بیرون بر ، فروشگاه مواد غذایی ارگانیک و رستوران.
از آنجایی که این رستوران حدود ۶۱/۱ متر زیر طبقه همکف قرار گرفته است لذا سقف آن ارتفاعی حدود ۳۹/۴ متر دارد. نور از طریق دیافراگم های موجود در نمای قسمت بالا وارد محیط رستوران می شود. با توجه به اختلاف ارتفاعی که در این سه بخش وجود دارد بنابراین مردم در این فضاها بالا و پائین می روند. به همین خاطر دیوارهای مختلفی در فضاهای بالا و پائین کشیده شده است که فضاها را با طرق مختلف از هم جدا می کند تا مردم بتوانند شرایط مختلف را تجربه کنند و در مورد فضاهای دیگر کنجکاو باشند.

معمار : Sinato

مکان : Tokyo, Japan

فضا : ۳۵۰m2

سال : ۲۰۱۱

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

پروژه Green

منبع : سایت مرجع معماری

مترجم : حسین مطلبی

 

آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: