طراحی داخلی رستوران Green Bistro
تحریریه آرشیتکت: طراحی داخلی این رستوران نتیجه یک همکاری بین المللی طراحی بین دو معمار آلمانی و ترکیه ای می باشد. مفهوم اولیه طراحی داخلی این رستوران حول محور سلامت و پایداری و بهبودبخشیدن غذاهای سالم و ارائه آن به مشتریان است. نحوه انتخاب مصالح بازگوکننده این مطلب می باشد. در این طراحی، ازشکل های ارگانیک که از طبیعت گرفته شده استفاده شده است و از به کاربردن هرنوع شکل مستطیلی و گوشه دار پرهیز شده است. تمام قسمت های این رستوران از قبیل قفسه، غذاها، نیمکت ها و میزها به شکل ارگانیک و زیبایی طراحی شده اند. همچنین برای به وجود آوردن تضاد و ایجاد فضایی دلنشین رنگ میزها و صندلی ها سفید انتخاب شده است.
معمار: frohlich siddik Erdogan+Jorn
مکان: Osnabruck ,Germany
مساحت:100 مترمربع
سال: 2011
مترجم: حسین مطلبی