طراحی داخلی رستوران Green Bistro

تحریریه آرشیتکت: طراحی داخلی این رستوران نتیجه یک همکاری بین المللی طراحی بین دو معمار آلمانی و ترکیه ای می باشد. مفهوم اولیه طراحی داخلی این رستوران حول محور سلامت و پایداری و بهبودبخشیدن غذاهای سالم و ارائه آن به مشتریان است. نحوه انتخاب مصالح بازگوکننده این مطلب می باشد. در این طراحی، ازشکل های ارگانیک که از طبیعت گرفته شده استفاده شده است و از به کاربردن هرنوع شکل مستطیلی و گوشه دار پرهیز شده است. تمام قسمت های این رستوران از قبیل قفسه، غذاها، نیمکت ها و میزها به شکل ارگانیک و زیبایی طراحی شده اند. همچنین برای به وجود آوردن تضاد و ایجاد فضایی دلنشین رنگ میزها و صندلی ها سفید انتخاب شده است.

معمار: frohlich siddik Erdogan+Jorn

مکان: Osnabruck ,Germany

مساحت:100 مترمربع

سال: 2011

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

طراحی داخلی رستوران Green Bistro

مترجم: حسین مطلبی

امتیاز دهید
آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: