Valley برنده جایزه آسمان خراش امپوریس

دسته بندی :پروژه های معماری جهان ۳ دی ۱۴۰۱ آرشیتکت 158

امپوریس  Emporis یک شرکت آلمانی در زمینه داده‌کاوی املاک و مستغلات است که در سال ۲۰۰۰ با عنوان skyscrapers شروع به کار کرد و در سال ۲۰۰۳ به امپوریس تغییر نام داد، با تکیه بر تخصص این شرکت به‌عنوان ارائه‌دهنده پیشرو در داده‌های ساختمان و ساخت‌وساز، تمام ساختمان‌های واجد شرایط در پایگاه داده آن به‌طور خودکار برای جایزه بهترین سازه سال در نظر گرفته و در اخر بهترین سازه تکمیل شده در سراسر جهان  را انتخاب می کند.

اسمان خراش Valley  (معنای لغوی دره ) توسط شرکت معماری هلندی MVRDV طراحی شده است، از بین بیش از ۶۰۰ ساختمان که امسال واجد شرایط بودند به عنوان بهترین اسمان خراش با ارتفاع بیش از ۱۰۰ متر انتخاب شد.

بهترین آسمان خراش

Emporis خاطرنشان می کند که هیئت داوران آن متشکل از کارشناسان بین المللی “به ویژه تحت تاثیر طراحی معماری خارق العاده و نوآورانه آسمان خراش قرار گرفتند” و هیئت داوران اظهار داشتند که ” Valley مانند یک واحه در یک منطقه تجاری به نظر می رسد که ساختمان های اداری معمولی بر آن تسلط دارند.” این نه تنها یک بیانیه معماری برجسته است، بلکه یک نمونه عالی از ساخت و ساز ساختمان های پایدار و سازگار با آب و هوا است.

این آسمان خراش ۷۵۰۰۰ متر مربعی طراحی شده است تا کاتالیزوری در دگرگونی منطقه Zuidas آمستردام باشد و فضای سبز را در کنار خانه ها و مغازه ها معرفی کند تا آنچه را که قبلاً یک مرکز تجاری معمولی بود به یک محله شهری قابل زندگی و زیبا  تبدیل کند.

این طرح با نمای بیرونی شیشه ای بازتابنده، تاریخچه شرکت همسایگان خود را تصدیق می کند، در تضاد مستقیم با این، نمای داخلی با مجموعه ای از تراس های سنگی ناهموار با گلدان های بزرگ طراحی شده که ساختمان را با پوشش گیاهی می پوشانند. پیت اودولف، معمار  مشهور بین‌المللی، تمام پوشش گیاهی Valley را با تمرکز بر ظاهر سبز در تمام طول سال طراحی کرده است.

 این پروژه نام خود را از ” دره پلکانی “گرفته است  و دارای سه برج ۶۷، ۸۱ و ۱۰۰ متری  است و خود را از چند جهت متمایز می‌کند:

  • دفاتر، فروشگاه‌ها، پذیرایی، امکانات فرهنگی و آپارتمان‌ها را در یک ساختمان ترکیب می‌کند.
  • برخلاف ساختمان‌های بسته در جاهای دیگر Zuidas، دره سبزی که بین برج‌های طبقات چهارم و پنجم وجود دارد، از طریق دو راه پله سنگی خارجی برای همه قابل دسترسی است. . از سطح خیابان، یک مسیر عابر پیاده به منطقه دره مرکزی که در سطح چهار و پنج گسترش یافته است منتهی می شود. این سطوح دره همچنین دارای دو استخر آب کم عمق هستند که به عنوان نورگیرهای بزرگ برای فضای عمومی  استفاده می شوند.
اسمان خراش Vally
5/5 - (1 امتیاز)
آرشیتکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: